2011/11/25

Cím nélkül

Mostanában olyan projekteken dolgozom főleg, amiket még nem publikálhatok. De néha megtalálom majd a módját, hogy ezekből is csurranjon-cseppenjen ez-az. A mostani is egy ilyen munka. Egyelőre nem írok róla semmit. Karácsony után aztán dömpingbe jön a sok néznivaló. És már nem alszunk sokat karácsonyig!
A laptopom pedig szervizben, ez is lassíthatja a dolgokat. De amíg bratyó dolgozik, addig én is tudok...
Csak azért magyarázkodom ennyit, mert lehet, hogy a következő 3 hétben kiéheztetem a közönségemet. Ha valóban így történne, előre is bocsánat! De most akkor ne keseregjünk, amíg nincs miért, élvezzük inkább amit lehet!


2011/11/22

This is how I do it - part 3.

És íme a köpeny befejezve.
Az animáció 2-ben van rajzolva, talán a gyorsabb részeknél ráférne még pár inbetween.



This is how I do it - part 2.


A következő lépés az inbetween képek megrajzolása volt, amivel az ember mozgása elkészült.
A második videón a kulcsképekhez rajzoltam meg a köpeny mozgását. A harmadikon az extreme képekre is felkerült a köpeny.


2011/11/21

This is how I do it - part1.


Újabb animáció készül, és mivel a gyorsabb módjára leltem a rajzok gépbevitelének és tesztelésének, így ezeket be is tudom mutatni. Ezekből most "step by step" bejegyzéseket készítek.
Először is egy karakter kellett, aki ember és van rajta valami, amitől bonyolultabb lesz a dolog egy fakockánál. A palást jó kihívásnak tűnt, ezért az illető egy szuperhősféle figura lett.




Ezek után jött az animáció. Először a kulcsképkockákat teszteltem egy befotózással, majd betettem közé az extreme kockákat is. Ezzel még nem teljes a mozgás, ezért ilyen szaggatott. Íme a második teszt:

Keys&Extreme