2011/01/06

Mackó, Mókus, Malacka

Karácsonyra rajzoltam Cseperkének egy mesekönyvet. Fazekas Anna írta, címe: Mackó, Mókus, Malacka. Igazából én lepődtem meg legjobban, milyen hamar elkészült. Igaz, nem hosszú, de mégis többnek gondoltam egy mesekönyv megrajzolását. Egyik nap rám jött (nyár volt és ráértem...) és megterveztem a figurákat, meg a stílust. Másnap ahogy felébredtem nekiálltam, és estére kész volt. Még sok ilyet tervezek...csak jöjjön végre el az idő, amikor nem iskolai dolgokkal kell foglalkoznom!
Most csak pár képet teszek fel, amik az én kedvenceim. A mesét meg mindenki olvassa el, mert nagyon jó! És tanulságos! :)







5 megjegyzés:

  1. Kegyetlen jó! Cseperkének tetszett? :)

    VálaszTörlés
  2. Állítólag igen. Sajnos nem én meséltem el neki először... :) A karácsonyfa alatt meg voltak csillogóbb dolgok is. ..érted, könyv... De az Anyukája nagyon örült neki.

    VálaszTörlés
  3. Cseperke is nagyon örült neki, ezt tanúsítom, mint első elmesélő :)

    VálaszTörlés
  4. Laci, ezek GYÖNYÖRŰEK! Ha ezt tudom már tavaly kirugdoslak az Yblről.....a jófenéért pazaroltad az időd épszerkre amikor ilyen fantasztikus tehetséged van csodát létrehozni egy fehér a4esen!!! grrr....komolyan, még kicsit mérges is vagyok, de közben iszonyú büszke! nem tudom szavakba önteni...Gyáááá!

    VálaszTörlés
  5. Ma is elbűvölt.... =']

    VálaszTörlés

Mit gondolsz? / What do you think? Please share!