2010/12/27

Közel-jelen

És akkor rá is térek arra, amire valónak tartom ezt a blogot. Mégpedig, hogy feltegyem, ami éppen érdekel, ami inspirál és főleg azt amit éppen csinálok. Ez pedig most a sketch és a waterbrush pen.
Ez az új célkitűzésem, ezt a félévet egyebek mellett arra szeretném felhasználni, hogy megtanuljak jól sketchelni és használni a vadiúj waterbush penemet, amiért köszönet Nusinak! Ezt az eszközt magyarországon nem találtam meg, csak külföldi oldalakról tudok a létezéséről. Egy barátom Angliából küldött nekem egyet, és nagyon élvezem a dolgot! Éreztem, hogy ez lesz az én eszközöm, és igazolódni is látszik a kezdeti próbálkozások alapján. Teljesen új arculata van a képeknek, ráadásul kényelmesen használható, tiszta vele a munka és gyors! Nagyon tetszik!
Fel is teszem az első munkákat. Persze van hova fejlődni, de azért elsőre szerintem tök jó eredmény! Ezeket a sketcheket még vagy egy hónapja rajzoltam, amikor olvastam a "scatch crawl" nevű dologról. Az ember egész nap rajzolja, amit lát. Én nem ezért indultam, hanem suliba, ez csak a póttevékenységnek indult, de végül ezzel ment el a napom. De jobb is volt, hogy elkezdtem, különben kidobott nap lett volna... A színezést az elmúlt napokban csináltam akvarellel, mikor hozzájutottam, hogy kipróbáljam a waterbrusht.












A papír nem volt a legalkalmasabb a célra, néhol nem úgy viselkedett, ahogy azt kellett volna. A gyűrődések is ezt jelzik. Nemsokára bemutatom a családi idillt megörökítő, karácsonyi rajzaimat is!

2 megjegyzés:

  1. Naaaa...! Nem is szoktam olyan sokat pasziánszozni!

    VálaszTörlés
  2. Ez a tűzfal megejtő...
    Anyu (a Tiéd)

    VálaszTörlés

Mit gondolsz? / What do you think? Please share!